#fueltheworld

….make it a better place

Vi skal fuela världen med FUELBOX som en kreativ relations- och kommunikationskatalysator, som för människor tillsammans för spännande samtal som utvecklar och stärker människor, relationer och organisationer genom att dela, lära och få nya insikter. Våra värden guidar oss och inspirerar oss i vårt arbete med FuelBox och våra koncept:

*Nyfikenhet  *Mod  *Lekfullhet  *Synergier

Vi tror att alla människor har ett grundläggande behov at att bli sedda, hörda och värdesatta. Det är avgörande i alla våra relationer och i alla olika arenor vi befinner oss i. #fueltheworld

Alla människor har ett grundläggande behov av att bli sedda, hörda och värdesatta. 

Genom FuelBox, våra föredrag och program som The Fuelgood Experience, har vi som mål att inspirera och föra goda samtal in i människors liv för personlig och professionell växt genom ny insikt och stärkare relationer med andra. 

Berta Lende Røed
Grundare och CEO

Det som startade med att Berta saknade de goda samtalen med sin man, har resultert i ett helt koncept med många olika FuelBoxar som finns i tusenvis av hem, skolor, institutioner och organisationer över hela världen. 
Berta bor i Norge med man och fyra barn. Hon har arbetat med kommunikaiton i olika organisationer i över 20 år. I dag föreläser hon och är passionerad  över att få in den gode samtalen i alla relationer och på alla arenor i världen. 

Tonje Flack
Chief Marketing Officer

Tonje är föreläsare och ansvarlig för planering och implementering av marknadsaktiviteter i FuelBox. Hon bor i Oslo med barn och två barn. Hon har arbetat inom salg, marknadsföring och med livsstilsändring inom kosthold och träning i 15 år. Hon har även arbetat med implementering av antimobbeprogrammet ZERO ved Universitetet i Stavanger. Tonje har varit med från starten 2013 och sitter även i styrelsen.

Thomas Lende Røed
Chief Operating Officer

Thomas har det överordnade ansvaret för att utveckla och optimera Fuel It sin globala supply chain, drift, service och support. Han är involverad i säkring av utveckling och implementering av firmans strategi för att uppnå den överordnade visionen om att #fueltheworld.

Thomas har bakgund i norska Sjøforsvaret och BI Norwegian Business School. Han har erfarenheter från operationer och projekt nationellt och internationellt genom ledarroller i Sjøforsvaret, läkemedelsbranchen och olja&gas i över 18 år. Thomas har varit ordförande sedan starten  2013.

Anne Sophie Gjems
Project Manager

Mer 12 års erfarenhet av försäljning och utveckling av säljare och ledare inom kommunikation, konstaterar Anne Sophie att det är hennes åtta år som högstadielärare som har givit henne den bästa träningen som ledare. Hon tycker att lärarrollen är den roligaste och mest utmanande lederrollen man kan ha!

Camilla Aune Administration och kunder

Camilla har ett stort engagemang för vår hälsa, både fysiskt och mentalt. Hon har många års erfarenhet i att motivera och hjälpa människor till en bättre livskvalité. I vår firma är Camilla ansvarlig för kundkontakt och  webbshoppen. Hon är även vår personliga andnings-, stretching- och relaxinstruktör!

Mari Espedal Strategic Business Partner

Mari är särskilt involverad i att utveckla och leverera The Fuelgood Experience Programmet. Mari har lång erfarenhet internationellt och över 20 års ledarerfarenhet inom multikulturella organisationer.  Hon håller i dag flera internationella positioner för att hjälpa människor förstå deras fulla potential och roll genom autentisk kommunikation och värden – både personligt och professionellt. Mari har varit med i styrelsen sedan 2014. 

tillbaka