Låt oss skräddersy Din FuelBox

Vi kan skräddarsy Din FuelBox för att möta just Dina behov. Detta kan innebära allt ifrån ett helt nytt innehåll till ert företags logo på en redan existerande FuelBox. Vi skräddarsyr i nära samarbete med företag och organisationer.

Kontakta oss för mer information

Dela, lära och skapa tillhörighet i Atea

Genom FuelBox ATEA EXPLORE vill Atea engagera alla medarbetare i reflektion och goda samtal kring viktiga, meningsfulla, spännande, utmanande och roliga frågor som gör varje anställd, varje team och hela organisationen bättre rustade att möta framtiden tillsammans.

Implementera din strategi med FuelBox

När Norges största bank lanserade sin nya strategi, skräddarsydde vi en FuelBox som engagerade de anställda i goda samtal för att skapa förståelse, ägarskap och lojalitet.

FuelBox initierar tvärvetenskapligt samarbete

För att förstärka värdet av Telias initiativ Purple Lunch – collegial blind dates – skäddarsydde vi deras egen FuelBox för att uppmuntra  kollegor till givande och roliga samtal om allt från personliga berättelser till diskussioner om  ledarskap och innovation.

I have enough great conversations.
Said nobody.
Never.

Skapar mänskliga möten för sina gäster

Petter Stordalen och Nordic Choice Hotels Qualitykedja önskar att vara Fun & Friendly och inte bara leverera sina gäster utmärkta faciliteter, god mat och sköna sängar, utan även mänskliga möten! Därför har vi skräddarsytt en unik FuelBox som garanterar goda samtal på alla Quality Hotel i Skandinavien, oavsätt om du är där med din älskling, vänner, kollegor, familjen eller kunder!

Goda samtal i interna utvecklingsprogram

För bilkedjan Bavaria utvecklade vi unika ledar- och teamboxar för att jobba med företagskulturen i Bavaria, utveckla team och träna ledare.
Frågorna i denna box är på norska på ena sidan och svenska på den andra för att kunna användas rakt över landsgränserna i firman.

You get the answers, emotions, and connections that you have the courage to ask for.

Goda samtal för PAR som lever med sjukdom

Att prata tillsammans är avgörande och kanske krävande i alla parförhållanden. Vad om ni dessutom står mitt i en kris där en av er är, eller har varit allvarligt sjuk? Då är de goda samtalen kanske både ännu viktigare och svårare att få till. Tillsammans med norska Kreftomsorg har vi utvecklat en unik FuelBox till dessa par. Innhållet är kvalitetssäkrat av professor i psykologi och samtalsterapeut Frode Thuen.
Läs mer och köp här

Välkommen hem till ditt Vestlands Hus

När Vestlands Hus och Gusterud Bygg färdigställt en bostad och ägarna flyttar in, får de goda samtal som inflyttningsgåva! En FuelBox PAR, FAMILJ eller VÄNNER ser till att ni får goda samtal i ert nya hem tillsammans med Vestlands Hus!

Curiosity is the key to create
and nourish all relationships. 
Stay curious.  
Ask questions.

Asperger och Autisme

Tillsammans med SPISS har vi utvecklat en FuelBox för människor med ASD. Det kan då finnas många olika tankar och utmaningar som det kan vara svårt att finna utrymme och trygghet till att prata med andra om. FuelBox ASD skapar ramar via genomtänkta, öppna frågor som kan göra det enklare att prata om både vardagliga och roliga, men också svårare och viktiga teman.
Läs mer och köp här

Innovasjon Norges hållbarhetsbox!

Denna FUELBOX är specialgjord för Innovasjon Norge, och speciellt anpassad för att engagera i samtal runt strategi, innovation, affärsmodeller, organisationsutveckling och inte minst – hållbarhetsutveckling. Boxen kompletterar Business Model Canvas og andra verktyg som Innovasjon Norge använder i kunddialogen. Boxen kan med fördel även användas internt i företag – i styrelse- och ledarmöten, teambuilding och utvecklingsprojekt. Boxen är på norska och engelska!

Ignite curiosity.
Spark connections.

Arbetar du med anhöriga?

FuelBox FOR FAGFOLK – OM PÅRØRENDE är boxen för er som önskar att inkludera familj och socialt nätverk. Den innehåller frågor som ska skapa ett underlag för goda samtal i arbete med anhöriga, och skapa reflektioner med fokus på anhöriga och deras roll. Vi har utvecklat denna box för PårørendeSenteret i Stavanger. Innhållet är kvalitetssäkrat av psykiater Anne Kristine Bergem och psykologspecialist Kari Bøckmann.
Läs mer och köp här

tillbaka