Vad tycker andra om FUELBOX?

En FuelBox på soffbordet kan rekommenderas!

I en hektisk vardag full av måsten, upplever vi att FuelBox möjliggör bra och annorlunda samtal om viktiga saker. Frågorna ställs på ett sätt som öppnar upp för reflektion och diskussion, och som efteråt ger dig den där goda känslan som man får efter ett riktigt bra samtal. En FuelBox på soffbordet kan rekommenderas!

Brede Hangeland, fotbollsspelare och tidigare kapten på Norges herrlandslag

VÄRLDENS BÄSTA DEJTSAMTAL

Jag tog med mig en flaska vin och en FuelBox till personen jag dejtar. Jag kände att vi hade potential, och såg FuelBox som ett perfekt verktyg för att få svar på frågor som vi nog annars skulle kunna bruka lång tid på att reda ut. Vi plockade bort kategorierna som inte var relevanta för oss (om barn och liknande), och pratade konstant från 20:30 till 02:30. Vi hade världens bästa lära-känna-varandra-på-riktigt samtal, och vi tycker båda att du har skapat ett genialiskt koncept! Tack för ett värdefullt verktyg!

Helene, Norge

LEVANDE SAMTAL EFTER LÅNG TID TILLSAMMANS

Hade ett fantastiskt levande samtal med min älskling här en kväll när vi öppnade vår FuelBox för första gång. Underbart att vi fortfarande hade det i oss efter 24 år tillsammans. Tack för en grymt bra produkt!

Nicky, Australia

DISCONNECT TO CONNECT

Från Instagram:
Nu loggar vi ut och är #offline ett tag, tillsammans med denna vita boxen. Har ni sett den förut? Det är en FuelBox, eller ”Goda samtal på box”, som den också kallas. Den innehåller roliga och utmanande frågor för oss som par. Vi har sällan svårt för att prata med varandra, men med tre barn och heltidsjobb blir vi lätt ”bara” mamma och pappa, något som också påverkar kommunikationen mellan oss. Någon som känner igen sig? Nu dyker vi in i frågorna om parförhållandet! Önskar er en härlig lördagskväll…

@frugodager

Otroligt roliga och engagerande samtal!

Vi hade med oss FuelBox för Vänner till stugan på fjället. Boxen ledde till timmar med goda samtal första kvällen – vi pratade, skrattade och föll även några tårar. Otroligt roligt och engagerande. Redan vid frukosten plockade vi fram den igjen. Rekommenderar denna till alla, ung som gammal!

Anette

NÄRHET KOMMER INTE AV SIG SJÄLV

Sedan vi fick våra pojkar har min man och jag kämpat för att få tiden att räcka till för att prata med varandra. Nyligen lyckades vi resa bort en natt, gissa vad vi tog med oss? Vår FuelBox fick följa med ut på middag och öppnades tillsammans med två glas champagne.

Vi hade så otroligt kul! Jag älskade hur vi kunde använda boxen i vårt eget tempo – vi stannade länge på vissa frågor, och snabbt gick vidare från andra. Gillade även att tonen i frågorna var uppmuntrande och icke-dömande. Det bidrog till att vi vågade öppna upp oss mera, lyssna mer noggrant på varandra och att vi blev lite förvånade av vissa svar.

Jag vill varmt rekommendera Fuelbox. Jag har rekommenderat den till många vänner och de känner lika starkt för den som jag. Förhoppningsvis får den dig att känna ännu mer närhet till den du redan delar så mycket med!

Laura, Australia