En meningsfull present till någon du bryr dig om

FuelBox i Julklapp

FuelBox er hård och mjuk på samma gång. Ge någon du tycker om en julklapp som vårdar relationer, och som får oss att fokusera på varandra i stället för allt det där andra som ständigt stjäl vår tid och uppmärksamhet.

PERFEKTA PRESENTEN TILL VÄNNER OCH FAMILJ

FuelBox för par eller vänner är en unik möjlighet att ge bort en spännande present som betyder något till vänner eller familj, till exempel till föräldrar eller syskon som ”redan har allt”. Perfekta gå-bort-presenten, oavsett vem du blir bjuden til!

 

 

ROMANTISK ÖVERRASKNING

Glöm diamanter och andra dyra presenter! FuelBox för par är en underbar kärleksförklaring till din partner, som garanterar er härliga dejts med goda samtal flera gånger om.

BRÖLLOPSGÅVAN SOM BETYDER NÅGOT MER

FuelBox är perfekt för bröllopsresan och livet efter. Finns det något bättre än att ge ett nygift par en present som säger ”ta hand om varandra, fortsätt vara nyfikna på varandra och odla kärleken”?

 

En annorlunda födelsedagspresent

FuelBox för Par eller Vänner är en rolig och meningsfull present som passar perfekt för ett vuxet födelsedagsbarn!

EN UNIK GÅVA TILL ANSTÄLLDA

När du ger dina anställda en FuelBox visar du att du bryr dig, även om deras privatliv. FuelBox för vänner eller par er en underhållande present, som ger dina anställda möjligheten att stärka sina relationer med sina vänner eller sin partner.