FUELTEAMET – #fueltheworld

Berta L. Røed - Grundare och CEO i Fuel It AS

Föreläsare och entreprenören bakom Fuelbox – Goda samtal på box!

Berta Lende Røed är född 1974 och bor i Norge med sin man och fyra barn. Hon har arbetat med kommunikation, försäljning och coaching i olika organisationer i mer än 15 år, och har bred erfarenhet av att utveckla pedagogiska webbverktyg, och olika verktyg för coaching och kommunikation.

Berta huvudfokus i dag är vidareutveckling, marknadsföring och globalisering av FuelBox, bredvid föreläsningar och uppdrag för företag och organisationer.

TONJE FLACK - PARTNER I FUELBOX

Föreläsare och affärsutvecklare i FuelBox.

Tonje Flack är född 1980 och bor i Oslo med sin man och två barn. Hon har arbetat med försäljning, marknadsföring och utbildning inom läkemedelsindustrin i 9 år och arbetar också med genomförandet av anti-mobbningsprogramet Zero för Läringsmiljöcentret vid Universitetet i Stavanger.

Tonjes huvudansvar i FuelBox är att se till att våra internationella partners arbetar enligt vår affärsidé, samt att utveckla vårt koncept i Norge.

BLI EN DEL AV VÅRT FUELTEAM?

Vill du vara med att sprida värdet av goda samtal för att bevara och stärka relationer? Vi arbetar med franchisetagare, återförsäljare och globala partners över hela världen.

Vi vill gärna samarbeta med dig som brinner för goda samtal och som arbetar med att utveckla människor! Om du tror att FuelBox kan förbättra din egen koncept eller vill sälja FuelBox till dina kunder – kontakta oss!

Join our FuelTeam and #fueltheworld!