Samtala med varandra och stärk er relation!

Kärlek på box!

Vi har alla ett grundläggande behov av att ses, höras och uppskattas, inte minst av vår partner. Goda samtal är avgörande för att hålla liv i våra känslor för varandra, men vad ska vi prata om dag ut och dag in? Med FuelBox PAR får ni hjälp av 170 noggrant utvalda, öppna frågor kring viktiga, svåra och roliga sidor av livet och relationen. Frågorna adresserar även utmanande teman på ett ofarligt sätt, och ger er samtidigt möjligheten att påminna varandra om vad ni tycker om med varandra och varför just ni två är tillsammans.

Köp FuelBox PAR 499,-

 

FuelBox är perfekt för semestern, romantiska middagar, långa bilresor eller hemma i soffan över en kopp kaffe eller ett glas vin. Stäng av omvärlden och hänge er till goda samtal. Att ständigt vara nyfikna på varandra är något av det viktigaste vi kan göra för att ta hand om kärleken!

 

Tips på sätt att använda FuelBox

Boxens innehåll

Kategorier och exempel på frågor Förflutet, framtid och nutid │ Intressen och fritid │ Jobb och karriär │ Snicksnack │ Familj, barn och ekonomi │ Kärlek och romantik │ Åsikter och värderingar │ Erotik och sex │ Minfält │ Mina, dina och våra │

  • Vem har påverkat dig mest i din familj?

  • När tycker du jag är som mest sexig?

  • Vilken är den största skillnaden på hur du är hemma och hur du är på jobbet?

  • Hur har din syn på kärlek ändrat sig med åren?

  • Vad är vår styrka som par?

  • Hur tror du att dina vänner skulle beskriva mig?

ENGELSK UTGÅVA

FUELBOX -The box of great conversations, COUPLES, finns också på engelska.
Kontakta oss på info@fuelbox.se om du vill köpa den engelska utgåvan!