”For me, the purpose of education is
to help young people understand
the world around them and engage in
the world within them.” 

Sitatet ovan från Sir Ken Robinson beskriver precis vad FuelBox i skolorna handlar om. Genom reflektioner och spännande samtal om identitet, värden, känslor, drömmar och samhället, utvecklas eleverna och deras relationer stärks. Att känna sig sedd, värdesatt och att man har en plats bland de andra barnen i skolan, är fundamentalt för inlärning och trivsel!
I dag finns dessa boxar bara på norska, men ta gärna kontakt med oss om Du önskar att se på möjligheten att få dem på svenska.

Fuel din skola 

Låt oss skapa medvetenhet hos Era lärare och inspirera dem att sätta goda relationer och en god klassmiljö högt på dagordningen med hjälp av FuelBox. Våra tvåtimmars snabbkurser inkluderar ett inspirationsföredrag, följt av en TalkShop med FuelBox TEACHERTEAM, och slutligen en  WorkShop om hur man implementerar FuelBox ELEMENTARY SCHOOL eller FuelBox YOUTH i undervisningen.

”FuelBox gir stor verdi for klassene. Det å trene på samtaler ansikt til ansikt er direkte overførbart til andre fag. Elevene får reflektert mer, diskutert mer når det ikke er en fasit, uten at de blir målt. Her er veien målet!”

Siri Agnethe Midttun, kontaktlærer Klepp Ungdomskule

Feedback från skolor i Norge

Våra skolboxar lanserades i Norge i augusti 2018 och under en månad hade mer än 300 klassrum över hela Norge en box!
Läs mer feedback från lärare här

tillbaka